Herbruikbare mondmaskers in verschillende maten & kleuren

Geplaatst door Elke Hoste op

Herbruikbare mondmaskers voor alle leeftijden

Met onze hippe en trendy herbruikbare mondmaskers ga je in stijl door deze Corona tijden. Jong of oud, voor elk wat wils. Zowel volwassenen als kinderen vinden hun gading. Weldra zijn er de nieuwe prints in samenwerking met pop-art kunstenaar Carole Czopp, beter bekend onder haar artiestennaam ‘Ziebel’ en illustrator Emma Thyssen.

 

herbruikbare mondmaskers elke

Duurzame materialen…

Al onze mondmaskers worden gemaakt in katoenen stoffen van biologische en ecologische oorsprong. Ze zijn wasbaar op 60° en verkrijgbaar met linten of elastiek. Alle mondmaskers kunnen voorzien worden van een print of logo naar keuze. Ze hebben onderaan een opening waar je een filter kan insteken. Deze kan je zelf maken van keukenpapier of een koffiefilter.

én handgemaakt in België!

Onze maskers zijn met liefde en oog voor detail handgemaakt in België. Het gebruikte patroon is volledig volgens de richtlijnen van de FOD volksgezondheid gemaakt.

15% van de omzet wordt geschonken aan verschillende goede doelen die mij nauw aan het hart liggen; Sobelgium, URJA-Energy, Annick For Kenya vzw, en hopelijk nog vele anderen.

 

herbruikbare mondmaskers

Hoe herbruikbare mondmaskers wassen?

Je kan de mondmaskers reinigen op verschillende manieren: wassen in de machine op 60° of met de hand met een gewoon wasmiddel, zonder bleekmiddel, dat kan de vezels beschadigen. Gebruik altijd een waszakje ter bescherming van de linten. Drogen in de droogtrommel wordt afgeraden bij mondmaskers met een print. Deze kunnen ook best op 40° gewassen worden om de print mooi te houden.

Herbruikbare mondmaskers kopen?

Je kan een keuze maken in ons ruim assortiment aan mondmaskers en ze online bestellen. Heb je ze graag gepersonaliseerd met je eigen logo? Het kan allemaal. Of maak je ze liever zelf dan vind je meer informatie via deze link.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd